Saturday, February 18, 2017

Chord NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro


Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
 F
saiki lagi kroso
 Dm       G
aku..isih ono
         Am
roso tresno..

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
 G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
Am
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

[Rapp II]
Am
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali..

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro..

Outro : Am..

[[ORIGINAL CHORD]]

A#m
gelane atiku
G#
ra koyo sing tak roso
A#m
mergo kena panggodo
G#
aku ninggalke tresno
F#
saiki lagi kroso
D#m        G#
aku..isih ono
        A#m
roso tresno..

A#m
grimis wengi iki
G#
sepi rasane ati
A#m
bisaku mung ngelamun
G#
ngelamunke sliramu
F#
gelo mung ono gelo aku
D#m         F#         F
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
A#m
 batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G#
 tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
A#m
 opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G#
 njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F#
 yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
D#m
 yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F#
 cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
F
 sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
F
 tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

[Rapp II]
A#m
 opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G#
 opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
A#m
 kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G#
 neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F#
 jujur jroning ati abot roso tresno iki
D#m
 nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F#
 gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
F
 mugo kowe bakal bali bali neng atiku
F
 urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

          A#m
  sak tenane aku loro
        D#m
  loro ati pedot tresno
            F
  tresnamu kang tulus suci
         A#m
  tok tinggali..

         A#m
  kabeh uwis tak ngapuro
           D#m
  senadyan atiku loro
          F
  sesek ambekan dadaku
           F#
  kelingan roso salahmu
        D#m            G#
  wes sayangku kabeh uwes
           A#m
  tak ngapuro..

Outro : A#m..

Sebelumnya :
Chord Satu Titik - Kau Telah Berubah